17.10.2017 07:40

U11 - Článek k zápasům v LTM s LTM a DC - 15.10.2017

U11 na vítězné vlně

V neděli zahájily svou druhou sezónu naše nejmladší mini U11. Hned na úvod nás čekal rival z Litoměřic, kterého jsme loni nedokázaly ani jednou porazit. Po velmi dramatickém a náročném boji jsme nakonec byly tím štastnějším týmem a zvítězily jsme rozdílem jediného bodu, kdy vítězný koš vstřelila v poledních vteřinách zápasu Amálka Kolaříková. Litoměřický Slovan jsme udolaly 34:33.

Dalším soupeřem byl tým Děčína, složený převážně z chlapců. Zápas měl nečekaně hladký průběh a naše děvčata zvítězila 67:6.

Po prvních vydařených zápasech se zdá, že se karta obrátila a holky se ocitly na „druhé straně barikády“- tedy na té vítězné. Dva roky práce začínají být znát a pokrok je opravdu veliký. Holky zaslouží pochvalu za bojovnost. Všechny dostaly příležitost ukázat, co v nich je a většina se zapsala do střelecké tabulky- mnohé z nich daly první body ve svém basketbalovém životě. Velké díky patří rodičům, kteří se přes kopečky vydali v hojném počtu a zejména v prvním zápase vytvořili bouřlivou atmosféru.

Potkala nás však i jedna nepříjemnost v podobě zranění Aničky Burdové, která si po nepříjemném pádu zlomila levé předloktí a skončila na operačním sále. Kosti už má srovnané a my ji přejeme brzké uzdravení.

Doufáme, že v příštích zápasech navážeme na nedělní výkony a připíšeme si další vítězství.

Foto ze zápasů ZDE

Léňa

—————

Zpět


Kontakt

BK Sluneta U13 dívky

Trenéři:
602 408 644 - Čechíno
777 038 914 - Muška