12.02.2018 10:48

U11 a U12 - článek k víkendovým zápasům sehraným 10.2. a 11.2.2018

U12 nestačily na Chomutov

V sobotu jsme sehráli v domácím prostředí dva zápasy proti děvčatům z Chomutova. Do prvního zápasu jsme vstoupily výborně, první čtvrtinu jsme vyhráli s poměrně velkým náskokem. Bohužel během druhého hracího období nám úplně vyhořela obrana a Chomutov tak nejen, že stáhl bodové manko, ještě si stihl vytvořit náskok.

Po vyrovnaném druhém poločase jsme bohužel prohrály o 4 body. Soupeř byl rozhodně k poražení. Zápas jsme si prohrály samy svými vlastními chybami.

V druhém zápase už holkám chyběly síly. Prohrály jsme skoro o 20 bodů a Chomutov si tak z Ústí odvezl dvě vítězství.

 

U11 v Chomutově

V neděli jsme pro změnu zajížděly na půdu Chomutova, tentokrát s kategorií U11. První soupeřem byl Baník Most, který jsme po trošku rozpačitém výkonu nakonec přehrály o 10 bodů a připsaly jsme si tak další vítězství do tabulky.

Poté nás čekal domácí celek. Čekaly jsme vyrovnaný boj. Baník totiž porazil Chomutov. Některým hráčkám už opravdu došel dech. Měly v nohách i sobotní zápasy (většina hráček hraje současně za U12 i U11). Celý zápas jsme se přetahovaly o každý koš. Bohužel závěr zápasu nám vůbec nevyšel. Zbytečné ztráty a spousta netrefených košů z jasných pozic nás stálo vítězství. Chomutov nám tak nadělil první porážku v letošní sezóně.

Fotogalerie ze zápasů ZDE

Léňa + Muška (asistent, fotograf a logistik dopravy)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

BK Sluneta U13 dívky

Trenéři:
602 408 644 - Čechíno
777 038 914 - Muška